Genocid u drugom planu: SDA potpisala koalicioni sporazum sa SNSD-om u Bijeljini

16 Nov 2020
Vrijeme čitanja: 1 min

U Bijeljini je danas potpisan sporazum o koalicionom djelovanju u okviru skupštinske većine u novom sazivu Skupštine Grada Bijeljina. Većinu čini SNSD sa 10 stranaka, među kojima je i SDA.

Sporazum su potpisale sljedeće stranke: Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), Stranka demokratske Srpske Semberija – Mićo Mićić, Demokratski savez (DEMOS), Demokratski narodni savez (DNS), Ujedinjena Srpska (US), Socijalistička partija (SP), Pokret za Bijeljinu (PzB), Stranka demokratske akcije (SDA), Socijalistička partija Srpske (SPS), Prva SDS, Narodni demokratski pokret (NDP), saopćeno je iz Stranke demokratske Srpske Semberija – Mićo Mićić.

“SDS Semberija izražava zadovoljstvo nastavkom saradnje stranaka članica koalicije ‘Zajedno za Semberiju i Srpsku’ i biće dio skupštinske većine za koju očekuje da će u svom djelovanju konstruktivno doprinositi razvoju Grada Bijeljina u interesu svih građana, što je prva i osnovna programska tačka SDSS.  SDS Semberija poziva odbornike ostalih stranaka predstavljenih u Skupštini Grada da se pridruže ovoj koaliciji, kako bi zajedno radili na ostvarenju interesa naše lokalne zajednice”, saopćeno je iz SDSS Mićo Mićići.

 

raport.ba

VEZANI ČLANCI

FACEBOOK