SDP nam sprema eutanaziju!

23 Mar 2018
jabuka.tv
Vrijeme čitanja: 1 min

Zdenko Ćosić, dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik vlade Zapadnohercegovačkog kantona  reagovao je na tvrdnje SDP-a da odlaganje glasanja o tehničkim izmjenama Izbornog zakona i uvođenju tehnologija povlači sumnje da HDZ i SNSD žele počiniti krađu glasova.

“Tvrdnje SDP-a imaju svoj analogni slijed: Stranke koje se protive izmjeni izbornog zakonodavstva, spremaju se ukrasti političi i ustavni status jednom narodu! Licemjeri, koji su dva puta već ukrali pravo Hrvatima na izbor svoga predstavnika, nagađaju o krađi glasova. Odbijati sadržajne izmjene zakona, ponižavati Ustav, Ustani sud, primarno, ponižavati cijeli narod namećući svoje marionete kao oktroirane predstavnike jednom konstitutivnom narodu, onda se lažno zalagati za čiste izborne tehnike, gnjusni je sarkazam! Oni, koji nam spremaju eutanaziju, zalažu se da igla kojom će to napraviti, bude sterilna.”

Osim Ćosića, i ostatak HDZ-a, na čelu sa Draganom Čovićem, prozivaju SDP u posljednje vrijeme nazivajući ih bošnjačkom strukturom. SDP je uputio niz demantija tvrdeći da se radi o strahu HDZ-a.

VEZANI ČLANCI

FACEBOOK