Jasna Duraković demantirala laži Slobodne Bosne: Nisam u vezi s Katicom, svjesna sam da slijede napadi

14 Jan 2020
Vrijeme čitanja: 1 min

Nakon pisanja Slobodne Bosne o navodnoj vezi Jasne Duraković i Admira Katice, javila se i sama Jasna Duraković demantirajući laži iz kuhinje režimskih medija. Njen demant prenosimo u cjelosti.

“Dakle, ili sam uzela pare ili sam zbog frajera napravila izbor kakav sam napravila. Po njima nema šanse da sam to uradila iz moralnih, političkih i ideoloških razloga. Znala sam da će ići napadi i podmetanja i svjesna sam da je ovo tek početak, ali mi je, dragi moji prijatelji, znani i neznani, nakon vaše ogromne podrške srce puno i ne bojim se.

Sa Admirom Katicom nisam u vezi niti sam ikada bila. Mi smo samo dobri prijatelji i ništa drugo. Tačka. Protiv onih koji su ovo napisali, a znaju jako dobro da pišu laži, ide tužba. Neće moći naći niti jednog, a kamoli četiri svjedoka. Nisam ja time povrijeđena, navikla sam na niske i primitivne udarce i tek ih očekujem.

Ali tužbe će ići zbog moje borbe za ambijent u kojem će se konačno preuzeti odgovornost da datu, izgovorenu i napisanu riječ, pogotovo kada se radi o napadu na čast, putem laži i potvora. I, u konačnici, dragi moji, nije ovo samo napad na Jasnu Duraković, ovo je napad na sve koji su sinoć imali barem mali, najmanji tračak nade da nije sve korumpirano i prodano te da može i drugačije. Hvala vam svima od srca, puno mi znači vaša podrška. Novac koji ću tražiti kao odštetu bit će simboličan i uplatit ću ga u humanitarne svrhe. Idemo dalje!

VEZANI ČLANCI

FACEBOOK